Tjedan mladih: najviše o mobilnosti

14_05_2011
Tjedan mladih: najviše o mobilnosti

U Info zoni će biti dostupne brošure, a održat će se i prezentacija programa namijenjenih mladima kojoj će prethoditi premijera filma Mladi i mobilnost. I emisija na radiju bit će posvećena <strong>Europskom</strong> tjednu mladih pa ćemo osim iskustava mobilnosti čuti i izvještaj...

Peti Europski tjedan mladih obilježava se od 15. do 21. svibnja, a ovogodišnje središnje teme su inicijativa Mladi u pokretu, Europska strategija za mlade i program Mladi na djelu.

U Info zoni će od ponedjeljka do petka biti dostupne promotivne i edukativne brošure Agencije za mobilnost i programe Europske unije, a u srijedu će predstavinci Agencije u 17:30 održati i prezentaciju programa namijenjenih mladima kojoj će prethoditi premijera filma Mladi i mobilnost u produkciji Info zone te zajednička izložba amaterskih fotografija sudionika programa Mladi na djelu (Youth In Action).

Iskustva mladih Europljana koji su došli u Split ili iz Splita odlazili

U petak će i emisija Info zona na radiju biti posvećena Europskom tjednu mladih pa ćemo osim iskustava mobilnosti po Europi čuti i izvještaj sa YouthSong-a, natjecanja za najbolju pjesmu mladih. Ne zaboravite iza 19 sati slušati HR Radio Split ;)

Europski tjedan mladih obilježava se u 32 europske zemlje uz centralna događanja u Bruxellesu i Antwerpu koji je ove godine proglašen Europskim gradom mladih, nakon Rotterdama 2009. i Torina 2010. godine. Program svih događanja možete pogledati na službenom webu Tjedna.

www.youthweek.eu