Slavlje Splita

07_05_2011
Slavlje Splita

Split je u tri godine iz četvrte lige došao do nastupa u Europi, a Hajduk je od jesenske euforije europskih nastupa došao do sramotnih igara u kojima gubi i od budućih drugoligaša. Split je i matematički osigurao nastup u kvalifikacijama za <strong>Europsku</strong> ligu...

Split je u tri godine iz četvrte lige došao do nastupa u Europi, a Hajduk je od jesenske euforije europskih nastupa došao do sramotnih igara u kojima gubi i od budućih drugoligaša.

U uzbudljivoj utakmici Zadar je pokušao dva puta dostići prednost Splita, no s ukupnih 3:2 Split je i matematički osigurao najmanje treće mjesto i zagarantiran nastup u kvalifikacijama za Europsku ligu (utakmice se igraju 30. lipnja i 7. srpnja).

Dva kola prije kraja prvenstva Split je osigurao kvalifikacije EL

Iduće subote u Park mladeži dolazi Hrvatski dragovoljac koji je u ovom kolu upisao tek petu pobjedu u prvenstvu, uvjerljivih 2:0 za poraz Hajduka. Ne pobjede li Bijeli u Kranjčevićevoj pred tv kamerama, a Crveni očekivano nastave pobjednički niz – Split će kolo prije kraja prvenstva preteći Hajduk na drugom mjestu.

Pogledajte album iz Parka mladeži!