Šibenska ili splitska svirka?

03_05_2011
Šibenska ili splitska svirka?

Hoće li i ove godine prvo mjesto otići u Šibenik ili će se za njega izboriti neki od splitskih bendova saznat ćemo na<strong> finalnoj</strong> večeri drugog ST-@rt festivala. Priliku za osvajanje vrijedne nagrade, prema ocjeni žirija i publike, dobili su Kundyak Mezhie, Prevail, L'kok i Blok sistema.

Hoće li i ove godine prvo mjesto otići u Šibenik ili će se za njega izboriti neki od splitskih bendova saznat ćemo na finalnoj večeri drugog ST-@rt festivala. Priliku za osvajanje vrijedne nagrade, prema ocjeni žirija i publike, dobili su Kundyak Mezhie, Prevail, L'kok i Blok sistema.

Nakon dvanaest večeri saznat ćemo pobjednike!

Ako ćemo suditi prema onome što smo od bendova čuli kroz kvalifikacijske i polufinalne večeri, borba će biti žestoka te će o poretku najvjerojatnije odlučivati nijanse, tako da će svaki glas biti važan. Glazba kreće oko 22 sata, svaki bend ima oko pola sata da uvjeri publiku i žiri da su upravo oni najbolji. Jedna od kategorija ocjenjivanja je i interakcija sa publikom, tako da posjetitelji definitivno utječu na ishod večeri na više načina. Bila bi prava šteta ne iskoristiti priliku za dobru zabavu uz glazbu i podržati bendove za koje ćemo sigurno još čuti, ma kakav ishod natjecanja bio.

napisala: KMaja