Drugo, žešće polufinale

26_04_2011
Drugo, žešće polufinale

Polako se bližimo kraju ugodnih druženja srijedom uz<strong> demo</strong> bendove – samo nas tjedan dana dijeli od finala u kojem će snage odmjeriti četiri benda. Još jedna žanrovski šarolika večer, sa nešto jačim naglaskom na žešći zvuk...

Polako se bližimo kraju ugodnih druženja srijedom uz demo bendove u MC O'Hara na ST-@rt festivalu – samo nas tjedan dana dijeli od finala u kojem će snage odmjeriti četiri benda. Prošlog su tjedna priliku za osvajanje glavne nagrade dobili Kundyak Mezhie i Prevail, a ove srijede će se za naklonost žirija i publike boriti sljedeći bendovi...

Žanrovski šarolika večer, sa nešto jačim naglaskom na žešći zvuk

Blok sistema, splitski hard rockeri koji za glazbene uzore navode grupe kao što su Led Zepellin, G'n'R, Majke, Jimmy Hendrix i Metallica, a kako to zvuči poslušajte na myspaceu.

DominatioN, splitski grindcore death metal bend, kako se opisuju na myspace stranici na kojoj možete preslušati par stvari. Ako vam to nije dosta povežite se s njima i preko facebooka.

L'kok , šibenski rockeri čijih je par pjesama dostupno na myspaceu, a i s njima se možete sprijateljiti na fejsiću.

Pas Maters, premda najiskusniji ove večeri, bend su sa najmanje dostupnog materijala na internetu. Dok im ne profunkcionira službena stranica ili ne odluče konačno napraviti myspace, družite se s njima na facebooku.

Još jedna žanrovski šarolika večer, sa nešto jačim naglaskom na žešći zvuk – događaj koji metalci ili rockeri koji drže do sebe ne bi smili propustiti. Simbolična cijena upada i razumne cijene pića valjda će rezultirati time da, unatoč temperaturi, više ljudi podržava glazbenike unutar kluba nego vani sa zidića.

napisala: KMaja