Preko praznika o Vijeću učenika

22_04_2011
Preko praznika o Vijeću učenika

U Info zoni će se u srijedu održati okrugli stol na temu <em>Vijeće učenika – odgovornost za vlastito obrazovanje</em> kojim se želi doprinijeti boljoj informiranosti o radu Vijeća te <strong>podignuti</strong> razinu kvalitete njihova djelovanja pa su dobrodošli svi školarci koji uživaju u praznicima.

U Info zoni će se u srijedu, 27. travnja, s početkom u 14 sati održati okrugli stol na temu Vijeće učenika – odgovornost za vlastito obrazovanje Također će se predstaviti i tri publikacije u izdanju Mreže mladih Hrvatske koje prenose različita europska iskustva iz područja politike za mlade.

Novi okrugli stol i nova tema - Vijeća učenika (foto:M.Prgomet)

Podsjetimo, u razgovoru za splitski.portal u prosincu prošle godine, predsjednik Vijeća učenika Splitsko dalmatinske županije, Hrvoje Bašić, objasnio je način funkcioniranja Vijeća te upozorio da u velikom broju škola ona ne funkcioniraju ili uopće ne postoje, a u nekima sami učenici ne ispunjavaju svoje obaveze.

Ovim okruglim stolom želi se doprinijeti boljoj informiranosti o radu Vijeća učenika te podignuti razinu kvalitete njihova djelovanja pa su dobrodošli svi školarci koji uživaju u proljetnim praznicima.

napisao: Pile