I ti možeš ovo istrčati!

21_04_2011
I ti možeš ovo istrčati!

Maraton Klub Marjan u suradnji sa Županijskom ligom za borbu protiv raka organizira 11. polumaraton Svetoga Duje koji će se trčati u nedjelju 8. svibnja. Osim <strong>utrke</strong> na 21 km, bit će održana utrka na 5 km te <em>Splitska milja</em> na 555 m. Prijave su otvorene za sve!

Maraton Klub Marjan u suradnji sa Županijskom ligom za borbu protiv raka organizira 11. polumaraton Svetoga Duje koji će se trčati u nedjelju 8. svibnja. Osim utrke na 21 km, bit će održana utrka na 5 km te na 555 m.
Sve tri prošlogodišnje utrke u jednom videu

Polumaratonska utrka na 21 km boduje se za HUCIPT-ov New Balance cestovni kup te je ujedno i veteransko prvenstvo Hrvatske u polumaratonu, a očekuje se oko 200 sudionika iz cijele Hrvatske i regije. Utrka na 5 km se boduje za juniorski cestovni kup, a Splitska milja, utrka na 555 metara, namijenjena je najmlađima te će ona biti prvenstvo splitskih osnovnih škola, ali i izazov svim šetačima i građanima u nešto slabijoj formi.

Prijave su otvorene za sve utrke, a prijavom i kupnjom majice financijski pomažete Županijsku ligu za borbu protiv raka. Prijave su moguće preko weba kluba ili na Prokurativama na dan utrke, najkasnije do pola sata prije starta koji je predviđen za 10 sati.

www.maraton.hr