Žanrovsko šarenilo polufinala

19_04_2011
Žanrovsko šarenilo polufinala

U prvim minutama četvrtka saznat ćemo koji će bendovi dobiti priliku osvojiti neku od primamljivih nagrada ST - @rt <strong>festivala</strong>, a u donošenju te odluke stručnom žiriju će svojim glasom opet pomoći i publika. Žanrovski šarolika, ova večer donosi za svakoga ponešto...

U prvim minutama četvrtka saznat ćemo koji će bendovi dobiti priliku osvojiti neku od primamljivih nagrada ovogodišnjeg ST- @rt festivala, a pošto će u donošenju te odluke stručnom žiriju svojim glasom pomoći i publika, svi zainteresirani za nove nade splitske scene trebali bi u srijedu pohoditi MC O'Hara u točno 21 sat.

Oni koji su propustili dosadašnje predstavljanje bendova, na dolje navedenim linkovima mogu se upoznati sa onim što ih očekuje od četvero kandidata za ulazak u finale. Ove srijede to su, abecednim redom...

Žanrovski šarolika prva polufinalna večer

Kundyak Mezhie, splitski progresivni psihodelični pop rockeri, čiju glazbu možete pronaći na myspaceu i na facebooku.

Magnolija, šaroliki splitski šesteročlani čiju interpretaciju raznih glazbenih žanrova možete preslušati na linku.

Merkur, kaštelanski pop rock bend koji ste sinoć mogli uživo poslušati i u Kvazija, a ako ste tu priliku propustili, kliknite na link.

Prevail, splitski metal bend čiji je prolazak u polufinale izazvao kontroverze u određenim krugovima. Što to oni sviraju i kako možete provjeriti na myspaceu.

Žanrovski šarolika, ova večer donosi za svakoga ponešto, a da biste otkrili koji bendovi će uspjeti osvojiti veće simpatije publike i žirija dovoljno je samo na ulazu u O'Haru ostaviti 10 kuna i prepustiti se zanimljivom glazbenom doživljaju.

napisala: KMaja