FilmInkubator 2011: čak četiri radionice

18_04_2011
FilmInkubator 2011: čak četiri radionice

Ove godine će tijekom FMFSa mladi filmski profesionalnci i <strong>filmofili</strong> imati priliku od renomiranih filmskih stručnjaka učiti na čak četiri radionice – radionica razvoja scenarija, glume, video spotova i filmske kritike! Rok za slanje prijavnica je 15. svibnja...

Ove godine će tijekom Festivala Mediteranskog Filma Split mladi filmski profesionalnci i filmofili imati priliku od renomiranih filmskih stručnjaka učiti na čak četiri radionice – radionica razvoja scenarija, glume, video spotova i filmske kritike!

Radionica razvoja scenarija otvorena je za sve mlade scenariste i/ili redatelje koji imaju scenarij za kratkometražni igrani ili dokumentarni film u trajanju do 20 minuta. Radionica glume je otvorena svim mladim profesionalnim glumcima, studentima Akademija, ali i onima koji imaju glumačkog iskustva, a željeli bi se okušati i u filmovima. U suradnji FMFSa s MTV-em i Urban Jungle Filmom ove godine održat će se i radionica za video spotove namijenjena mladim scenaristima, redateljima, montažerima, kamermanima, ali i svim zainteresirane ljubiteljima glazbe. I ove godine će se za talentirane polaznike koji su voljni okušati se u pisanju filmske kritike održati radionica filmske kritike, no u nešto proširenom izdanju i malo drugačijem konceptu.

Sve navedene radionice za odabrane polaznike bit će besplatne, a Festival mediteranskog filma Split osigurat će hranu i smještaj sudionicima koji nisu sa splitskog područja. Rok za slanje prijavnica je 15. svibnja 2011. godine, a sve dodatne informacije možete potražiti na službenom festivalskom webu.

Edit: prijave su produžene do 01. lipnja!

www.fmfs.hr