Ovog vikenda i Kocka je otvorena

15_04_2011
Ovog vikenda i Kocka je otvorena

Kalendar <strong>događanja</strong> je već 379 dana online i vjerojatno se već dobro snalazite klikajući kategorije, no izgleda da ipak još uvijek volite pročitati naš rezime vikend ponude pa ipak nećemo prekinuti tu tradiciju iako smo ozbiljno razmišljali o tome :) I Kocka će opet širom otvoriti vrata...

Kalendar događanja je već 379 dana online i vjerojatno se već dobro snalazite klikajući kategorije, no izgleda da ipak još uvijek volite pročitati naš rezime vikend ponude pa ipak nećemo prekinuti tu tradiciju iako smo ozbiljno razmišljali o tome :)

U Tjednu dobre knjige večer će početi promocijom knjige Blizine, nigdine i fritule u Quasimodu u kojem nešto kasnije kreće Voisa festival warm up party pa će se ljubitelji knjiga preseliti na 24satno čitanje u hostel Golly & Bossy. U transferu s lokacije na lokaciju mogu svratiti na netom otvorenu izložbu Fotograf I Ja 2 u Fotoklubu Split.

Kocka ponovno širom otvara vrata, ali uz upute (foto: H.Podrug)

Obračun Trash vs. MTV hits ponovno će širom otvoriti vrata Kocke, no uz upute za korištenje koje možete pročitati u kalendaru. Ghetto donosi Bocca Sofistifunk večer, a na sigurno možete igrati u Hemingwayu uz House & Trumpet night i I love 80’s u Versima.

Subota je posljednji dan Festivala znanosti koji između ostalog ujutro donosi tribinu Jesu li studenti spremni preuzetni odgovornost za vlastito obrazovanje?, a popodne predavanje Neke bi udžbenike trebalo spaliti!. Opcije subotnjeg jutra su i ekološka akcija na Kozjaku, humanitarna akcija  Cvijetni tepih na Rivi i prosvjednički foto safarij na Marjanu. Sportsko popodne započinje ragbi susretom nakon kojeg će Nada proslaviti još jednu titulu prvaka. Par sati kasnije Hajduk, koji je daleko od ikakve slavljeničke atmosfere, pokušava spasiti obraz u utakmici s Karlovcem.

Nada u subotu slavi devetu titulu za redom (foto:M.Prgomet)

Navečer po dozu klapske pjesme možete otići do Trogira na Korizmeni koncert, a Dani kršćanske kulture u Kinoteku Zlatna vrata donose filmske projekcije. Mirniju večer imat ćete i uz Vandu i Marina u u Ghetto clubu ili uz Sunny day u Luxoru.

Tražite li duži i žešći noćni provod birajte između opcija :PMG Kolektiv u Quasimodu, The Frajle u O'Hari, DJ Aldo Morro u hostelu Golly & Bossy, NeonGreen u Kocki te Taxi band u Hemingwayu.

Da vas motiviramo na daljnje klikanje po kalendaru spomenimo da u ponudi nedjelje imate toliko hvaljenu predstavu CABAres, CABArei koja je još i humanitarnog karaktera.

napisao: Pile