Prvi marjanski foto-safari!

13_04_2011
Prvi marjanski foto-safari!

Povodom tri mjeseca od prosvjeda na Prvoj vodi inicijativa Za Marjan ove subote organizira prvi marjanski foto-safari! Sudionici će umjesto divljih životinja upoznati <strong>divlju </strong>i njoj sličnu gradnju na sjevernim i južnim padinama Marjana.

Povodom tri mjeseca od prosvjeda na Prvoj vodi inicijativa Za Marjan ove subote organizira prvi marjanski foto-safari! Sudionici će umjesto divljih životinja upoznati divlju i njoj sličnu gradnju na sjevernim i južnim padinama Marjana.

U subotu na dvosatnu šetnju i upoznavanje marjanske divljine

- S ovu i onu stranu Marjana, s juga i sjevera, marni je splitski čovjek, uz podršku vizionarske politike, pokorio divljinu. Danas, nakon što su tri generacije uspješno pokorile i svladale negostoljubivu šikaru, možemo se diviti njihovu jedinstvenu podvigu – između ostalog piše u sarkastičnom pozivu objavljenom na Facebooku.

Okupljanje je ispred OŠ Marjan u 09:45 kada će aktivisti inicijative povesti sugrađane na dvosatnu avanturu upoznavanja se bivšim (ali - i budućim) djelima naših anonimnih heroja: marjanskih graditelja.