Pauza: poslušati, iako nisu ušli

12_04_2011
Pauza: poslušati, iako nisu ušli

Nakon osam uzbudljivih kvalifikacijskih večeri slijedi mala pauza za žiri i publiku pa ćemo ove srijede u MC O&#39;Hara gledati i slušati <strong>bendove </strong>neopterećene natjecanjem. Riječ je o bendovima koje se isplati poslušati, no ipak nisu uspjeli ući u službeni dio festivala.

Nakon osam uzbudljivih kvalifikacijskih večeri u kojima su svoju priliku osvajanja glavne nagradu izborili bendovi Pas maters, Blok sistema, Kundyak Mezhie, Prevail, L'Kok, Merkur, Domination i Magnolija, slijedi mala pauza za žiri i publiku pa ćemo ove srijede u MC O'Hara gledati i slušati bendove neopterećene natjecanjem. Riječ je o bendovima koje se isplati poslušati, no ipak nisu uspjeli ući u službeni dio festivala, a to su:

Psihijatrija, mladi splitski hardcore bend sa ženskim vokalom koji je snimio demo u Vjerana i pjesme podijelio sa svijetom na svojoj myspace stranici. Najveći uzori su im, prema svemu sudeći, Guano Apes.

M.O.R.T. dolaze iz Sinja, a za sebe kažu da sviraju psihodelični punk – blues uz žestoki živi nastup. Njihovu glazbu možete preslušati na myspace stranici, gdje možete skinuti i demo, a dojam ćete upotpuniti vizualnom komunikacijom na youtube kanalu.

Nakon osam uzbudljivih kvalifikacijskih večeri slijedi mala pauza

Mjesni odbor, reggae band sa Šolte, možete preslušati klikom na link.

Prljavi ton, splitski blues rock bend, a kako oni zvuče možete provjeriti na web stranici ili jednom od servisa gdje su se registrirali – facebook, myspace.

Lumbago, za koje internetska pretraga nažalost nije dala rezultata pa će njihova pojava i žanr ostati misterija do večeras.

Definitivno šarolika večer u kojoj će se naći za svakoga ponešto – pravo glazbeno osvježenje i odlična prilika za bijeg od šugavog vremena koje nas je zaskočilo iznenada. Isplati se izvući iz topline svoga doma kako bi podržali bendove za koje doduše ovoga puta nećemo glasati, ali ih možemo podržati da daju sve od sebe te se možda dogodine okušaju i u natjecateljskom dijelu programa.

napisala: KMaja