Volontiraj za REKOM, da se ne ponovi

12_04_2011
Volontiraj za REKOM, da se ne ponovi

Koalicija za REKOM poziva mlade da se prijave za volontiranje u kampanji podrške osnivanju Regionalne komisije koja treba utvrditi činjenice o ratnim zločinima i drugim teškim kršenjima ljudskih prava počinjenim na području nekadašnje SFRJ.

Koalicija za REKOM poziva mlade da se prijave za volontiranje u kampanji podrške osnivanju Regionalne komisije koja treba utvrditi činjenice o ratnim zločinima i drugim teškim kršenjima ljudskih prava počinjenim na području nekadašnje SFRJ od 1991. do 2001. godine.

Potpisi podrške prikupljat će se tijekom travnja i svibnja u svim zemljama slijednicama SFRJ. Riječ je o najvećem umrežavanje mladih u regiji s ciljem provođenja prve velike kampanje u svim zemljama bivše SFRJ.

Tijekom travnja i svibnja volontiraj na prikupljanju potpisa podrške

Volonteri će imati priliku razviti nove vještine, kroz treninge o timskom radu i javnom nastupu, upoznati mlade iz različitih gradova i zemalja regije te steći uvid u organizaciju velike kampanje. Svi volonteri će po završetku kampanje dobiti certifikat o volontiranju i preporuku Inicijative mladih za ljudska prava, koji mogu biti dodatne reference u biografiji.

Za prijavu je potrebno kontakt podatake te životopis ili kraće motivacijskog pisma poslati na [email protected] ili [email protected].

www.zarekom.org