Bogatstvo kulture koju baštinimo

08_04_2011
Bogatstvo kulture koju baštinimo

Sedmu godinu za redom u Splitu, Dubrovniku i Šibeniku organizira se međunarodna manifestacija Dani <strong>kršćanske </strong>kulture koja će okupiti preko dvije stotine sudionika, a održat će se preko 50 kulturnih sadržaja - izložbi, tribina, predstavljanjaa, koncerata, radionica, projekcija...

Sedmu godinu za redom u Splitu, Dubrovniku i Šibeniku organizira se međunarodna manifestacija Dani kršćanske kulture koja će okupiti preko dvije stotine sudionika. Od 09. do 19. travnja održat će se preko 50 kulturnih sadržaja - izložbi, tribina, predstavljanja knjiga i nosača zvuka, koncerata, radionica, filmskih projekcija i dana otvorenih vrata muzeja.

Od 09. do 19. travnja održat će se preko 50 kulturnih sadržaja

Cilj manifestacije je ukazati na bogatstvo kulture koju baštinimo, ali i umjetnike koji iz tog istog nadahnuća u suvremeno doba stvaraju velika umjetnička djela nadahnuta istom kulturnom baštinom.

Program splitskih događanja pratite u našem kalendaru, a više informacija i događanja u drugim gradovima potražite na službenom webu manifestacije. Ulaz na sva događanje je - besplatan.

www.danikrscanskekulture.info