Rundek stiže s Plavim avionom

07_04_2011
Rundek stiže s Plavim avionom

Krajem prošle godine Rundek Cargo Trio izdao je album Plavi avion čiju su čaroliju novog zvuka već osjetili brojni posjetitelji <strong>koncerata</strong> diljem Europe. Nakon kratkog zimskog prizemljenja, Plavi avion je ponovno spreman za let i sletjet će u Split!

Krajem prošle godine Rundek Cargo Trio izdao je album Plavi avion čiju su čaroliju novog zvuka već osjetili brojni posjetitelji koncerata diljem Europe. Nakon kratkog zimskog prizemljenja, Plavi avion je ponovno spreman za let i sletjet će u Split, 14. travnja u Dom oružanih snaga na Poljudu!

Rundek Cargo Trio - Indijanska

Za razliku od albuma s Cargo orkestrom, Trio je unio malo intimniji i smireniji zvuk. U prvom dijelu koncerta izvodit će najnovije pjesme koje će velik dio publike čuti po prvi puta jer ih još ne možete čuti na radijskim postajama, a u drugom dijelu koncerta na repertoaru će se naći najveći hitovi - Apokalipso, Ruke, Makedo, Ljubav se ne trži te mnoge druge skladbe. Nakon naše regije Plavi avion će se zaputiti do Austrije, Danske i Švicarske...

Ulaznice po cijeni 70 kuna mogu se kupiti u prodavaonicama Dancing Bear u Dioklecijanovoj i RK Robot na Splitu 3. Naravno, ima nešto i na nagradnoj igri pa pošaljite mail s imenom, prezimenom i naslovom Plavi avion na [email protected].


Po dvije karte za let imaju:

Tea Morić
Irena Močić

www.menart.hr