Skršili se niz Marjan

05_04_2011
Skršili se niz Marjan

Proljetna trening liga brdskog biciklizma se vratila na domaće prostore - Marjan. U nedjelju su se bole linije, gledalo kako uletit, kad kočit nogom, prašilo se, dimilo, publika se žutila od peluda... Neki su se i previše <strong>zaletjeli</strong>. U albumu pogledajte ozljede, skokove i pobjednike!

Nakon regionalnog zaleta u Šibeniku i Gračišću, proljetna trening liga brdskog biciklizma se vratila na domaće prostore - Marjan. Momci iz BK Krš napravili su još jednu stazu - dobru, zanimljivu, tehnički izazovnu i taman toliko dugu da možete bez problema cijelo popodne voziti i još k tome i gurati!

U nedjelju su se bole linije, gledalo kako uletit, kad kočit nogom, prašilo se, dimilo, publika se žutila od peluda... Neki su se i previše zaletjeli, kao Ivan aka Srećko, koji je za uspomenu dobio punat ispod oka.

Borba s marjanskim grotama na stazi Dobra

Ukupni poredak pokazuje da je staza najbolje legla njenim graditeljima – Vinko prvi i Jure treći – a na drugom mjestu je još jedan njen dobar poznavatelj – Viktor. Među šesnaest vozača pojavila su se i neka nova lica čime je trening liga opravdala svoj smisao – dođi, probaj, ne žugaj. Već 17. travnja biciklisti su ponovno na Marjanu, ali na stazi Parkić. Upratite njihove planove i kretanja na službenom forumu BK Krš.

U albumu pogledajte ozljede, skokove i pobjednike!


napisala: I. Željković