Rijeka odnijela bodove

02_04_2011
Rijeka odnijela bodove

Hajduk je napadao i pucao prema vratima Rijeke, no postigao je samo <strong>jedan</strong> gol, iz jedanaesterca, dovoljan tek za jedan bod. Torcida je vatreno, sa nekoliko desetaka baklji bačenih na tartan, pozdravila početak primjene novog, još strožeg, zakona o navijačima.

Hajduk je napadao i pucao prema vratima Rijeke, no postigao je samo jedan gol, iz jedanaesterca, dovoljan tek za jedan bod. Taman je u prvom poluvremenu zabava na tribinama doživljavala svoj vrhunac, a Riječani su uspjeli izjednačiti i razveseliti Armadu koja se pojavila u jednom od brojnih izdanja. U drugom poluvremenu Torcida je vatreno, sa nekoliko desetaka baklji bačenih na tartan, pozdravila početak primjene novog, još strožeg, zakona o navijačima.

Što učiono si ti od života mog... - zapjevala je Torcida pred kraj

Split je dan prije od Lokomotive uzeo samo bod, no to ne remeti njihov plan opstanka na trećem mjestu do kojeg planiraju doći sa barem još četiri domaće pobjede. Iduća je na rasporedu u subotu kada podno Turske kule dolazi Istra 1961? Hajduk će u goste Varaždinu, no tko još vjeruje da može sustići Dinamo...

Pogledajte album s Poljuda!