Opet najveća stipendija najboljima!

31_03_2011
Opet najveća stipendija najboljima!

Top stipendija za <strong>top</strong> studente i dalje je najviša stipendija u Hrvatskoj u iznosu od 40 tisuća kuna! Sponzori će ove godine omogućiti stipendiranje 27 najboljih studenata. Stipendijski fond iznosi 1.080.000 kuna, a bit će raspodijeljen studentima u deset rata po 4 tisuće kuna.

Top stipendija za top studente i dalje je najviša stipendija u Hrvatskoj u iznosu od 40 tisuća kuna! Sponzori će ove godine omogućiti stipendiranje 27 najboljih studenata koji će i ovaj put svojim radom i zalaganjem zasigurno opravdati svaku uloženu kunu. Stipendijski fond iznosi 1.080.000 kuna, a bit će raspodijeljen studentima u deset rata po 4 tisuće kuna mjesečno.

Kandidati moraju biti hrvatski državljani sa stalnim boravkom u Hrvatskoj te imati status redovnog ili izvanrednog studenta hrvatskog sveučilišta, veleučilišta ili visoke škole. Prijavnice i pravila potrebna za pristup objavljena su na webu Top stipendije te u svakom broju tjednika Nacional u vrijeme trajanja natječaja - od 29. ožujka do 31. svibnja 2011. godine.

www.topstipendija.net