Osam izazova za fotografe

29_03_2011
Osam izazova za fotografe

Hrvatski foto izazov, najveće foto natjecanje u Hrvatskoj, održat će se u sedam gradova u razdoblju od ožujka do lipnja, a bit će jedno u nizu događanja koja prethode nacionalnom festivalu fotografije u Rovinju. Za otvorene radionice o digitalnoj fotografiji i natječaj je obavezna prijava.

Hrvatski foto izazov, najveće foto natjecanje u Hrvatskoj, održat će se u sedam gradova u razdoblju od ožujka do lipnja, a bit će jedno u nizu događanja koja prethode nacionalnom festivalu fotografije u Rovinju.

Koncept natjecanja zamišljen je kao fotografska ruta koja se održava u Splitu (02.04.), Zadru (09.04.), Rijeci (16.04.), Puli (07.05.), Osijeku (14.05.), Zagrebu (21.05.) i Rovinju (11.06.). Najuspješnije fotografije bit će prikazane u sklopu grupne izložbe na sljedećem festivalu Rovinj Photodays čime će sudionici dobiti priliku za dodatnu promociju.

Za otvorene radionice o digitalnoj fotografiji i natječaj je obavezna prijava putem službenog web portala, putem kojeg se primaju prijave sudionika i natjecatelja. Također, po završetku svake foto rute, natjecatelji će morati putem istog portala prijaviti fotografije za natječaj, kako bi stručno povjerenstvo i publika mogli ocijeniti radove.

www.fotoizazov.com