The MozART: klasika i pop uz smijeh

22_03_2011
The MozART: klasika i pop uz smijeh

Nije šala, 01. travnja, će splitski HNK ugostiti svjetski poznati kvartet virtuoza koji na otkačen način spajaju klasičnu i pop glazbu u cabaret stilu. Svi redom visoko obrazovani instrumentalisti, ali su odlučili izvoditi klasičnu glazbu na duhovit i vrlo <strong>originalan </strong>način...

Nije šala, 01. travnja, će splitski HNK ugostiti svjetski poznati kvartet virtuoza koji na otkačen način spajaju klasičnu i pop glazbu u cabaret stilu. The MosART group čine četvorica Poljaka: Filip Jaslar - prva violina, Michal Sikorski - druga violina, Pawel Kowaluk - viola i Bolek Blaszczyk – violončelo.

Vješti instrumentalisti kojima je glavni cilj do suza nasmijati publiku

Svi redom visoko obrazovani instrumentalisti, koji su diplomirali na prestižnim glazbenim akademijama, ali su odlučili izvoditi klasičnu glazbu na duhovit i vrlo originalan način, a pritom i do suza nasmijati publiku.

Ulaznice možete kupiti na blagajni ili na webu HNK Split po cijenama od 90 150, 160 i 180 kuna, a uz malo sreće ih možete dobiti besplatno ako pošaljete mail s imenomi prezimenom te naslovom MozART na [email protected] ;)


Po dvije ulaznice imaju:

Luka Ivan Roki
Marjana Ljepotić
Toni Meštrović
Anita Gotovac

www.mozartgroup.org