Srednjoškolskim filmašima

10_03_2011
Srednjoškolskim filmašima

Dok Filmska revija mladeži i Four River Film Festival putuju Europom i prezentiraju najkvalitetnija ostvarenja prošlogodišnjeg izdanja, počele su<strong> prijave</strong> za njihovo ovogodišnje izdanje. U Karlovcu se od 07. do 10. rujna očekuje preko 150 ponajboljih srednjoškolskih filmaša.

Dok Filmska revija mladeži i Four River Film Festival putuju Europom i prezentiraju najkvalitetnija ostvarenja prošlogodišnjeg izdanja, počele su prijave za njihovo ovogodišnje izdanje. U Karlovcu se od 07. do 10. rujna očekuje preko 150 ponajboljih srednjoškolskih filmaša.

Najava prošlogodišnje 15. Revije i 3. Festivala

Kvalitetu festivala potvrđuju podaci da je prošlogodišnji najbolji animirani film, Knjiški čovjek iz Škole likovnih umjetnosti u Splitu prikazan na nedavnom održanom Festivalu hrvatske animiranog filma i to u samom natjecateljskom programu, dok je Onaj kojeg nema iz Gimnazije Dubrovnik i Blank-filmskog Inkubatora, uradak koji je u Karlovcu proglašen najboljim u kategoriji dokumentarnog filma na prošli tjedan održanom najvećem festivalu dokumentarnog filma u regiji - Zagreb Dox-u osvojio posebno priznanje od strane mladog žirija.

Prijave su otvoreno do 01. lipnja 2011. godine!

www.culturenet.hr