Zadnji maškarani vikend

03_03_2011
Zadnji maškarani vikend

Među burne dane trebao bi se između juga i bure ugurati jedan promjenjivi vikend kiše i sunca. Iako je zadnji maškarani vikend svi organizatori<strong> zabave </strong>valjda čuvaju energiju za utorak i vrhunac krnjevalskih dana, no to ne znači da olako možete ostati u fotelji...

Među burne dane trebao bi se između juga i bure ugurati jedan promjenjivi vikend kiše i sunca, ali i za prošli su rekli da će nas otpuhati i smrznuti pa pogriješili. Iako je zadnji maškarani vikend svi organizatori zabave valjda čuvaju energiju za utorak i vrhunac krnjevalskih dana, no to ne znači da olako možete ostati u fotelji.

Petak nudi ponešto za svačiji glazbeni ukus. Tako u Alter Ego Caffeu nastupa DJ Mario i publiku će častiti funky, rnb, latino i Studio 54 ritmovima. U caffeu Versi hitove osamdesetih puštat će DJ Emilio – naravno, riječ je o još jednoj I love 80's večeri. Uobičajen domaći i strani repertoar aktualnih hitova možete poslušati u The Boxu, a za DJ pultom bit će Pinja. Studenti i oni koji se tako osjećaju mogu na plesnjak u Kauri – Udruga Studenti za studente organizira Poliži me party. Ne, ne radi se o onome što vam je upravo palo na pamet, nego tko donese lizalicu sudjeluje u nagradnoj igri i može osvojiti zanimljivo putovanje.


Maškare, stojte doma i čuvajte se za utorak (foto:S.Marinović)

O'Hara će binu prepustiti zagrebačkom Sick Swing Orchestra, a u Quasimodu će Fisto & The Architect svojim zvukom počastiti ljubitelje hip hopa i rapa. Na drugom kraju grada nudi se i drugačija glazba – house po izboru DJ Sole očekuje vas u Jungli.

Subotnje jutro možete iskoristiti za posjet šesnaestom GASTu na Žnjanu, a popodne u Domu mladih udruga SOK nudi druženje Razmjena vještina gdje ste dobrodošli podijeliti svoje računalno znanje s drugima, ali i pitati što ne znate. Dok na splitskoj Rivi bude novi protuvladin prosvjed, miran početak večeri možete potražiti u Kaštel Lukšiću na Danima kaštelanskog kazališta.

Jugo, bura, kiša, sunce... Kako ćete isplanirati vikend? (foto:H.Podrug)

Ljubitelji lika i djela DJ Pinje mogu propušteni petak nadoknaditi u Klubu Zipper. Svježe Amputirana Ruka Satriania ilitiga S.A.R.S. gostuju u Quasimodu i splitskoj će publici predstaviti svoj novi album Perspektiva. U caffeu Kornjača trio MIG zabavit će vas u dalmatinskom điru. O'Hara će nakon swingera u petak, subotnju večer prepustiti bendu Cota G4 čiji je zadatak prizvati u sjećanje stare hitove Doorsa, Zeppelina i Stonesa. Legenda londonske tech-house scene Dave Mothersole gostuje u Jungli, a ekipu će za njega zagrijati Yelle i Miro.

Ako vas vrijeme i ponuda demotiviraju za izlazak uvijek možete u kućnoj atmosferi provest  ugodnu večer uz iće, piće i dobro društvo. Samo nemojte cili vikend provest klikajući ;)

napisala: Vex