Tko papa, pije i poslužuje

02_03_2011
Tko papa, pije i poslužuje

Na Žnjanu je otvoren 16. po redu GAST, sajam ugostiteljstva i ugostiteljske opreme. Među više od tisuću domaćih i stranih izlagača nismo pronašli poslovnog partnera, ali je nepce i više nego <strong>zadovolj(e)no</strong>, a u albumu imamo i ponešto za oči :)

Na Žnjanu je otvoren 16. po redu GAST, sajam ugostiteljstva i ugostiteljske opreme. Među više od tisuću domaćih i stranih izlagača nismo pronašli poslovnog partnera, ali je nepce i više nego zadovolj(e)no, a u albumu imamo i ponešto za oči :)

Nepce je zadovolj(e)no, a u albumu imamo i ponešto za oči :)

Sajam je otvorio potpredsjednik vlade i ministar poljoprivrede i ribarstava Petar Čobanković, a gradonačelnik Željko Kerum iskoristio je priliku da kritizira Vladu zbog neizgrađenog privezišta za kruzere, lošeg prilaza Splitu s autoceste te nebrige o projektima istočne i zapadne obale gradske luke. Komentirajući činjenicu da se splitski sajmovi već petnaest godina održavaju pod montažnim šatorima kazao je da će Grad lako pronaći lokaciju, no da je u financiranju potrebna podrška države.

Sve do nedjelje na sajmu će se događati raznolik program, između ostalog, radionice za barmene, kulinarski spektakl pod nazivom Pa ti skuvaj za 20 minuta u kojem će sudjelovati poznate ličnosti te humanitarna kulinarska akcija Dobri ljudi u kuhinji, a već prvog dana pripravljen je koktel povodom 100. rođendana Hajduka.

U albumu pogledajte tko papa, pije i poslužuje ;)


www.gastfair.com