Zašto prkositi buri ovog vikenda?

24_02_2011
Zašto prkositi buri ovog vikenda?

Mrzli kraj veljače možda nije osobit <strong>motiv </strong>za provođenje slobodnog vremena van topline doma svoga, ali razloga za prkošenje buri ima. Toplo se transferirajte od lokacije do lokacije, odmarajte u osunčanoj zavjetrini i uživajte u vikendu koji je pred nama...

Mrzli kraj veljače možda nije osobit motiv za provođenje slobodnog vremena van topline doma svoga, ali razloga za prkošenje buri ima. U Kinoteci Zlatna vrata gostuje Animafest, a petak navečer uz glazbenu ponudu donosi i još jedan, ali prvi službeno splitski, Pecha Kucha Night.

Ima razloga za prkošenje buri ovog vikenda (foto: M.Prgomet)

U Gradskom kazalištu lutaka nastupa Marin Jerkunica kvartet, a O'Hara će se zagrijati uz Ljetno kino i projekciju najboljih hrvatskih video spotova. Pred pozornicom do ranih jutarnjih sati plesat će i posjetitelji Vanille uz bend Prva liga. Sva ostala mjesta noćnog provoda bit će u rukama DJeva – Quasimodo uz Matanovku, Hemingway uz INcognito party, Jungla uz dvojac Sola&Miro te The Box uz Pinju i Alter Ego uz Maria.

Subota ponovno pod Marjan donosi HNL – u prvom kolu nastavka sezone na Poljudu gostuje zaprešićki Inter. Ljubiteljima košarke će sigurno biti toplije na tribinama dok u dvorani budu gledali susret Split – Kvarner. Popodne možete iskoristit i na totalno drugi način – na druženju u Domu mladih razmijeniti znanje i vještine na temu računalnog softvera i hardvera.

Hajduk s Interom otvara nastavak sezone (foto: Rene)

Večernja glazbena ponuda vratit će dug zaljubljenima – za Valentinovo je Hari  Rončević zaobišao O'Haru pa će dug vratiti tek zadnje subote veljače. Quasimodo će ugostiti sedamnaestogodišnji bend Oružjem protiv otmičara, a totalno drugi đir nudi Taxi bend u Hemingwayu. Hostel Golly & Bossy nastavlja graditi imidž mjesta dobrog provoda, a glazbu pušta DJ Rea. U Jungli će Pero FH i Silvio Hrabar (aka dj dB) zagrebati vinile iz davnih vremena, toliko davnih da su se vrtjeli u legendarnom klubu Up & Down.

Toplo se transferirajte od lokacije do lokacije, odmarajte u osunčanoj zavjetrini i uživajte u vikendu koji je pred nama...

napisao: Pile