Vjerojatno zvuče bolje uživo

23_02_2011
Vjerojatno zvuče bolje uživo

Drugi tjedan ST@rt festivala donosi četiri autorska benda sa splitskog područja. Večeras nas očekuju, abecednim redom –<em> Benny Lava</em>, <em>Blok sistema</em>, <em>Krik</em> i <em>Loudermind</em>. Svaki od ovih <strong>bendova </strong>vjerojatno zvuči mnogo bolje uživo nego na snimci, što možete lako i provjeriti...

Ovu srijedu klub O'Hara će biti, sa početkom u 21 sat (točno!) poprište druge večeri ST@rt festivala čiji drugi tjedan donosi četiri autorska benda sa splitskog područja.

Redoslijed nastupa nije poznat, svaki bend svira po pola sata, a jedan od kriterija ocjenjivanja je i interakcija sa publikom – bilo bi fer da svaki bend ima otprilike jednaku priliku što se tiče broja posjetitelja, pa ukoliko planirate posjetiti festival, bilo bi zgodno i da dođete na vrijeme.

Drugi tjedan donosi četiri autorska benda sa splitskog područja

Večeras nas očekuju, abecednim redom – Benny Lava mladi su splitski alt-rockeri koji sviraju od 2008., a što su od tada napravili možete provjeriti na myspaceu benda.

Blok sistema splitski je hard rock bend koji je nastao iz dvaju bendova, Trag i Flashback, a pod ovim imenom sviraju od 2009. Od samog početka sviraju autorske stvari, a neke od njih možete poslušati na myspace stranici.

Krik su nešto misteriozniji, pretraga na myspaceu nije dala rezultata, ipak će trebat doći do O'Hare provjeriti radi li se o bendu koji stoji iza ovih pjesama na youtubeu?

Na koncu su tu Loudermind, alternativni rockeri uz utjecaj grungea koji, uz manje promjene postave, sviraju od 2005. Njihovu glazbu možete preslušati na myspace stranici.

Svaki od ovih bendova vjerojatno zvuči mnogo bolje uživo nego na snimci, što možete lako i provjeriti večeras u 21sat.

napisala: KMaja