Vikend nakon fešte

18_02_2011
Vikend nakon fešte

Bez obzira jeste li se umorili ili su vas umorili Hajdukovom feštom, do ovog vikenda bi trebali biti <strong>spremni </strong>za novu dozu zabave. Nimalo siromašna glazbena ponuda začinjena je pokojim filmom, predstavom i ekološkom akcijom.

Bez obzira jeste li se umorili ili su vas umorili Hajdukovom feštom, do ovog vikenda bi trebali biti spremni za novu dozu zabave. Nimalo siromašna glazbena ponuda začinjena je pokojim filmom, predstavom i ekološkom akcijom.

Nakon popodnevnog koncerta mandolinskog orkestra Sanctus Domnio u Gradskoj knjižnici Marka Marulića, možete u Studiu 21 nastaviti u laganom ritmu, ali slušajući Balaševićeve hitove u izvedbi dua Goran & Azzo. A možda večer završite Ciklusom Akira Kurosawe u Kinoteci Zlatna vrata?

Tjedan dana nakon gostovanja na Rozginom koncertu Jole ima svoj samostalni nastup u klubu Vanilla. Dj Gree obećava rasplesanu večer u Quasimodu, novosadski bend Pero Defformero nudi spoj folka i metala u O'Hari, drugi Hypnotic night je u Hemingwayu, a Dj Sola ponovno u Jungli glazbom simulira vremena Metropolisa.

Između ostalog, povratak u dane Metropolisa (foto: Čuba)

Party za ex. Shakespeare generaciju zakazan je za subotu u Pina. Iste večeri će iz Zagreba u Junglu doći DJ Mary. Voi'sa je zadužen za Quasimodov glazbeni izbor, a Sanjin Đukić za ritmove u prizemlju hostela Golly & Bossy. Na pozornicu Hemingwaya popet će se Twist off band.

Još jedna pozornica neće ostati prazna – u popodnevnim satima na pozornici Gradskog kazališta lutaka odigrat će se dvije dječje predstave Balada o pingvinu u izvedbi zagrebačkog Kazališta slijepih i slabovidnih Novi život. Idućeg dana s predstavom Bijelo, bijelo, bijelo gostuju u HNK, no nedjelju možete započeti ranim jutrom prosvjednom akcijom čišćenja plaže Kašjuni u organizaciji Građanske inicijative Za Marjan.

napisao: Pile