Koncertom za starije

06_02_2011
Koncertom za starije

U duhu međugeneracijske solidarnosti kupite ulaznicu za <strong>humanitarni </strong>koncert i pomozite da bude manje samih i zabrinutih sugrađana treće životne dobi. U bogatom programu nastupit će Kim Verson, Bojan Jambrošić, Zorica Kondža, Unit X, Klapa Sveti Florjan...

U duhu međugeneracijske solidarnosti kupite ulaznicu za humanitarni koncert koji će se u petak održati u košarkaškoj dvorani na Gripama i pomozite da bude manje samih i zabrinutih sugrađana treće životne dobi.

U bogatom programu koji započinje u 20 sati nastupit će Kim Verson, Bojan Jambrošić, Zorica Kondža, Unit X, Plesni centar Split, Abba the Kids, Bubnjari Ritam srca, Klapa Sveti Florjan, Ino Pezer i Antonija Dora Pleško...

Nakon Josipe Lisac u dvoranu će humanitarci (foto: M.Prgomet)

Koncert je vrhunac kampanju za kvalitetniju starost Na valovima života koju provodi Udruga Mi, a sav prihod namijenjen je za realizaciju socijalnog programa koji trenutno obuhvaćeno preko pet stotina starijih osoba u sklopu kojeg su, između ostalog, organizirane dostave ručka za nepokretne i usluge socijalizacije za vitalne starije osobe.

Ulaznica su u prodaji po cijeni od 40 kuna u Trogiru Turistička agencija Atlas te u Splitu u osnovnim i srednjim školama, Dallas Music Shopu na Pjaci, prodavaonici Robot Split 3, u udruzi Mi (Sinjska 7), Centru treće dobi (Branimirova obala 1) i Info zoni (Jerina 1).

Može i bez kupljene ulaznice

Ako obećate da ćete na koncert donijeti dobro raspoloženje ili povesti voljenu osobu, ne trebate platiti ulaznicu – dovoljno je da na [email protected] pošaljete mail s naslovom Na valovima života te napišete svoje ime i prezime. Dijelimo po dvije ulaznice do isteka zaliha!


www.mi-centar.hr