Prvi vikend veljače nudi proljeće

04_02_2011
Prvi vikend veljače nudi proljeće

Prvi vikend veljače ne nudi samo proljeće! Iako ne obiluje <strong>događanjima</strong>, trebao bi vas ne zadržati 48 sati u četiri zida. Pred nama je još jedan vikend s deficitom plesa pred nekom pozornicom, a subota će mnogima biti u znaku Marjana -&#160;osim u đir popodne možete na izložbu...

Prvi vikend veljače ne nudi samo proljeće! Iako ne obiluje događanjima, trebao bi vas ne zadržati 48 sati u četiri zida. Nadamo se da ste mogli već petak popodne provesti na suncu, nakon čega večer možete nastaviti uz filmove u Kinoteci Zlatna vrata, uz program 100 godina Akira Kurosawe koji se nastavlja u subotu, ili u Kinoklubu Split uz Tratinčice iz ciklusa filmova veteranke češke avangardne kinematografije Vere Chytilove.

Anonimni dvojac garantira akustičnu zabavu u Malom princu, a DJ Lila u klubu Ghetto.  Najavljen kao miljenik ženskog dijela populacije u studentskim domovima, Dj Luxy Beretin, u Murallu će pružiti doživljaj Retro electro ritmova. Rezidenti kluba Jungla, Sola i Miro, i ovog će petka drmati Zvončacem. Eddy Ramich & Voi Sa spremaju vam mješavinu bass music, garage, house, dubstep i drum&bass ritmova u Quasimodu. Na karti zabave ponovno je Golly&Bossy, a koliko će je ove večeri biti odlučit će DJ Bizzo.

U subotu na i za Marjan, a prije klik na anketu ;) (foto. J.Popić)

Subota će mnogima biti u znaku Marjana - osim u đir popodne možete na izložbu u Dom mladih. Građanska inicijativa Za Marjan organizira izložbeni projekt Marjanski album kojem i vi možete doprinijeti svojim marjanskim uspomenama zabilježenim na fotografijama. Program se nastavlja do kasno navečer uz nastupe Harpoon Blues Band, Little Sister, Čuvari Svirala, Gildo Bavčević za miksetom, New Gondoliers te na kraju Ilija i Zrno Žita!

Rihanna je navodno potvrdila svoj ljetni nastup u Split, a glazbu u njenom ritmu u subotu će puštati DJ Miro u Caffe Alter Ego. Plesno će biti i na Salsa vs. zumba party u Hemingwayu koji će završiti uz MTV hitove. Mr.Dj Dario na svoj će način rasplesati Junglu. Puno mirnije tonove dobit ćete u klubu Ghetto uz Dalu. Još jedan vikend s deficitom plesa pred nekom pozornicom statistički će u Quasimodu spasiti Kanda, Kodža i Nebojša jedinstveni po fuziji reggaea, jazza i rocka.

Pred povratak u radni tjedan imate posljednu priliku za opuštanje - Heavy Acoustic u nedjelju u klubu Ghetto svira akustične covere rock i metal hitova.

napisao: Pile