Trinaest novih naslova

03_02_2011
Trinaest novih naslova

Ukoliko ste se proteklih tjedana osjećali pomalo zakinuto za nove filmske naslove, Broadway <strong>kina</strong> se iskupljuju... Ne sa jednim naslovom, ne sa dva naslova već - sa čak trinaest novih naslova! Za vikend u društvu Cher i Christine Aguilere požaljite mail...

Ukoliko ste se proteklih tjedana osjećali pomalo zakinuto za nove filmske naslove, Broadway kina se iskupljuju... Ne sa jednim naslovom, ne sa dva naslova već - sa čak trinaest novih naslova!

Ovog vikenda možete pretpremijerno pogledati dramu Crni Labud. U utrci je za prestižnim zlatnim kipićem a među nominacijama se ističe ona za najbolju režiju, glavnu žensku ulogu i film. Darren Aronofsky, redatelj ovog filma koji mu je priskrbio prvu nominaciju za Oscara i Zlatni Globus, filmofilima je otprije poznat po Hrvaču, Fontani života, Rekvijemu za snove i Pi. Poznavajući njegov rad, Crni Labud bi mogao biti pun pogodak.

Ovog vikenda možete pretpremijerno pogledati dramu Crni Labud

U redovnom terminu, premijerno se od četvrtka prikazuje Burlesque. Mjuzikl sa elementima drame gdje će te naći Cher i Christinu Aguileru, moglo bi zainteresirati mnoge zaljubljenike u ples i glazbu. Najbolji dani Burlesque Loungea su odavno prošli. Njegova vlasnica, ujedno umirovljena plesačica Tess (Cher) trudi se kako bi ga održala na životu, suočavajući se sa financijskim i umjetničkim izazovima. Nakon što otiđe od kuće, Ali nađe posao u Burlesquei i njezin život se dramatično mijenja. Uz potporu novostečenih prijatelja ispunit će svoj san i početi nastupati na pozornici.

Burlesque - mjuzikl uz Cher i Christinu Aguileru

U MAXtv filmomaniji 4 možemo naći nekoliko izvrsnih naslova. Svakog dana će se prikazivati različiti film, stoga pazite da ne propustite nešto što bi vam moglo biti zanimljivo.

U petak se u večernjim satima prikazuje biografija o Doorsima When you're strange, a narator filma je Johnny Depp. Subota je rezervirana za ljubitelje vampira i ljubavnih priča. Britanski film Pustite me unutra prati priču zlostavljanog mladića koji se sprijatelji s mladom vampiricom koja živi tajnim životom. Barry i disko crvi je namijenjen djeci mlađeg i starijeg uzrasta.

Sljedeći petak bi vas mogla zanimati priča Dobro srce gdje se u glavnim ulogama nalaze Paul Dano (Mala miss Amerike) i Brian Cox (Bourneov identitet). Riječ je o barmenu koji se brine o mladom beskućniku te mu pomaže da prođe što bezbolnije kroz njegov ionako turbulentni život. Preostale dane vas čekaju uglavnom europski filmovi koji su se prikazivali na festivalima.

Za vikend u društvu Cher i Christine Aguilere požaljite mail s imenom i prezimenom te naslovom Broadway na [email protected].


Dvije ulaznice u subotu ili nedjelju na blagajni može preuzeti:

Luka Itrić (Burlesque)

napisala: T.Radić