U petak svašta, u subotu i Hajduk

21_01_2011
U petak svašta, u subotu i Hajduk

Zima se ponovno vratila, prijete nam čak i snijegom, no još jedan siječanjski vikend ima svoje draži bez obzira na vremenske prilike! Statistički, prema brojnosti i raznolikosti<strong> događanja</strong>, veća je vjerojatnost da će vas u noćni život privući petak...

Zima se ponovno vratila, prijete nam čak i snijegom, no još jedan siječanjski vikend ima svoje draži bez obzira na vremenske prilike! Statistički, prema brojnosti i raznolikosti događanja, veća je vjerojatnost da će vas u noćni život privući petak...

Dalmatinski hitovi u izvedbi klape Cetina najavljeni su u Vrimenu, stare i nove hitove Iron Maidena svirat će u Bountyu Made In Iron, a u dobra stara rock vremena u O'Hari će vas vratiti Eksjurok. Hitova neće nedostajati ni u Vanilli gdje nastupa Magazin, a šarolikost ponudi daje i Miroslava Ilić u klubu Mississippi. No, to nije sve! Ghetto obećava vrhunsku drum'n'bass senzaciju koju će pružiti Ze Implant, Quasimodo nudi još jednu Matanovku, a DJ Sola će s prijateljima u Junglu dovesti duh Metropolisa. Ovog petka DJ Pinja se locirao u Caffe bar The Box.

Bratstvo - film o muškoj ljubavi u neo-naci skupini

Među rijetkim događanjima koje vas mogu motivirati da u petak zamijenite toplinu doma nekom drugom lokacijom je i program Kinoteke Zlatna vrata. Projekcije počinju već od kasnog popodneva i prva je na rasporedu premijera intrigantnog filma Bratstvo koji donosi priču o muškoj ljubavi u neo-naci skupini.

Navijači - 100 godina uz Hajduka u Marmontovoj (foto:D.Kabić)

Subota je u dnevnim satima sadržajnija – ujutro akcija Hrana, ne oružje! te točno u podne u Fotoklubu Split otvaranje izložbe Navijači - 100 godina uz Hajduka. U večer možete otplesati prvim satom besplatnog tečaja salse. Kategorija mjuzza ima samo četiri događaja – Darkwood Dub u Quasimodu, akustično zadovoljstvo uz Nillu Axelsson Sirišćević i Ivana Božičevića u klubu Ghetto, večer rezervirana za rezidenta DJ Mira u Jungli te Dj Pinja u Equadoru.

Za kraj, jedna napomena: nemojte se iznenaditi novom izgledu Prerade na Solinskoj... Totalno fensi look, a više ih ni ne čuva Chuck Norris!

napisao: Pile