Superjunak u kinu

20_01_2011
Superjunak u kinu

Najave govore da je pred nama hladan zimski tjedan idealan da s prijateljima ili partner(ic)om pogledate filmski novitet u Broadway kinima - možete upoznati sasvim novog superjunaka. I pred ovaj vikend slanjem maila možete dobiti dvije ulaznice...

Najave govore da je pred nama hladan zimski tjedan idealan da s prijateljima ili partner(ic)om pogledate filmski novitet u Broadway kinima.

Ukoliko ste mislili da je vrijeme superjunaka gotovo i da ste s Kick-Assom pogledali zadnji superhero film – prevarili ste se! Od ovoga tjedna u Broadway kinima možete upoznati sasvim novog superjunaka u akcijskom kriminalističkom filmu The Green Hornet. Britt Reid, maskirani junak u svakodnevnom životu je vlasnik prestižnih novina, a noću se upušta u borbu protiv zločina, pokušavajući učiniti svijet boljim mjestom.

Možete upoznati sasvim novog superjunaka u filmu The Green Hornet

Glavna faca na ekranu je Seth Rogen, komičar novog vala, a uz njega su i Jay Chou, Cameron Diaz te Christoph Waltz (izvrsni Hans u Nemilosrdnim gadovima). Redatelj filmova Vječni sjaj nepobjedivog uma i Molim te premotaj, Michel Gondry, ekranizirao je popularni strip i time ušao na listu super-hero filmova.

I pred ovaj vikend slanjem maila s imenom i prezimom te naslovom Broadway na [email protected] možete dobiti dvije ulaznice koje trebate iskoristi ove subote ili nedjelje.


U kino će s nekim:

Tanja Muslim

napisale: T. Radić i A. Padovan