Ponuda sredine siječnja

14_01_2011
Ponuda sredine siječnja

Proljetni siječanj i dalje traje pa se preporuča upijanje fotona i punjenje baterija u prirodi :) Noćni život je ipak tipično siječanjski, osiromašen, no i ovaj <strong>vikend</strong> će mnoge izmamiti na plesne podije i pred bine. Gdje točno pogledajte u kalendaru ili čitajte u nastavku...

Proljetni siječanj i dalje traje pa se preporuča upijanje fotona i punjenje baterija u prirodi :) Noćni život je ipak tipično siječanjski, osiromašen, no i ovaj vikend će mnoge izmamiti na plesne podije i pred bine. Gdje točno pogledajte u kalendaru ili čitajte u nastavku...

U petak u Quasimodo dolazi beogradski elektro-akustični duo Ola Horhe. Ljubitelji novog i starog zvuka TBF-a već su početkom tjedna zapisali O'Haru jer momci odavno nisu svirali doma. Od svirki uživo večer petka nudi Prva liga bend u Vanilli, grupu Best u Tropic clubu Equador te Kaću i Joea za akustičnu zabavu u Caffe baru Galerija. Ostatak ponude odnosi se na Dj sheme – DJ Marinac će puštat old school stvari u Ghettou, DJ Pinja će goste caffea The box zabaviti trenutno aktualnim hitovima domaćih i stranih ljestvica, a ritam petka u Jungli odredit će DJ Sola.

I ovaj će vikend mnoge izmamiti na plesne podije i pred bine

Vrsni igrači virtualnog nogometa tijekom subote mogu pokazati svoje vještine na Procedo PES Cup 2011 - Xbox 360 turniru, a najbolji će imati posla u finalnim okršajima u nedjelju. U Alter Ego Caffeu bit će upriličeno otvaranje izložbe akademskog slikara Petra Bikića pod nazivom Ribe. Meštri o' plesa svoje majstorije pozvani su pokazati u Hemingway baru na Salsa vs zumba partyu.

Studenti svoju večer imaju u caffeu Kauri  uz glazbenu podlogu Vine i Ive, a Dj Pinja ni u subotu ne odmara pa kontrolira podij Equadora. U Ghettou će Dale na akustičnoj gitari izvoditi sve i svašta - za svakoga ponešto. Jungla u ponudi ima party koji vode Baile Musik snage Mariano Mateljan i See Why. Bina u Quasimodu bit će rezervirana za ekipu Postolar Tripera.

napisala: Vex
foto: Maja Prgomet, arhiva