Majka asfalta je stigla

14_01_2011
Majka asfalta je stigla

Iako je termin izlaska bio predviđen početak prosinca prošle godine, tek od ovog tjedna možete u <strong>Broadway </strong>kinima pogledati novu hrvatsku dramu Dalibora Matanića – Majka asfalta. Slanjem maila možete dobiti dvije ulaznice za ovaj film, ali i za prošlog tjedna najavljene...

Iako je termin izlaska bio predviđen početak prosinca prošle godine, tek od ovog tjedna možete u Broadway kinima pogledati novu hrvatsku dramu Dalibora Matanića – Majka asfalta.

U siječnju prošle godine je započelo snimanje, a radnja je smještena u Zagrebu za vrijeme božićnih praznika. Glavna uloga pripada Mariji Škaričić (Ta divna Splitska noć, Što je muškarac bez brkova, Žuti mjesec) koja tumači glavni lik Maru, mladu mamu, čiji se brak raspada i spletom okolnosti završi na ulici sa svojim sedmogodišnjim sinom.

Majka asfalta -  kad mlada mama završi na ulici sa svojim sinom

Slanjem imena i prezima na mail [email protected] možete dobiti dvije ulaznice za ovaj film, ali i za prošlog tjedna najavljene i pretpremijerno prikazivane filmove Vrlo zapetljana priča i Turist.


Dobitnici su:

Jakov Dadić (Vrlo zapetljana priča)
Alena Bešinova (Turist)
Ana Šušak (Majka asfalta)
napisala: T. Radić