Kako snimiti (dokumentarni) film?

10_01_2011
Kako snimiti (dokumentarni) film?

Kino Klub Split je najavio početak dvaju ciklusa edukacija – radionice dokumentarnog filma i tečaj Filmske škole. Sedmodnevna <strong>radionica</strong> dokumentarnog filma počinje 25. siječnja, a dvomjesečna Filmska škola 08. veljače...

Nastavila su se predavanja, počelo je drugo školsko polugodište, a i Kino Klub Split je najavio početak dvaju ciklusa edukacija – radionice dokumentarnog filma i tečaj Filmske škole.

Sedmodnevna radionica dokumentarnog filma počinje 25. siječnja, a vodit će je Ivana Todorović, beogradska video aktivistica s adresom u New Yorku, a čiji je rad međunarodno prepoznat i priznat. U toku radionice polaznici će skupa s voditeljicom snimiti vlastiti uradak u produkciji Kino kluba Split.

Dvomjesečna Filmska škola počinje 08. veljače, a polaznicima će osnovna znanja prenijeti desetak stručnjaka. Nakon odslušanog tečaja, polaznici postaju članovi Kluba i dobivaju pravo sudjelovanja u programima udruge i proizvodnji vlastitih radova u produkciji kluba, a sukladno afinitetima omogućit će im se i danja edukacija na radionicama kamere, montaže, zvuka, animacije i rada s glumcima.

Uvjete prijave, cijene tečajeva i ostale informacije potražite na webu Kino kluba Split:
www.kinoklubsplit.hr