Planiraj u kino

05_01_2011
Planiraj u kino

Broadway kina <strong>pretpremijerno</strong> predstavljaju dva filma koja će oduševiti publiku svih uzrasta. Angelina Jolie i Johnny Depp udružili su snage u dugoočekivanom trileru Turist. Početak novog školskog polugodišta donosi jednu Vrlo zapetljanu priču. Doslovno.

Broadway kina pretpremijerno predstavljaju dva filma koja će oduševiti publiku svih uzrasta.

Nakon uspješnog prvijenca Život drugih, redatelj Florian Henckel von Donnersmarck četiri godine poslije donosi priču punu napetosti, izvrsnih glumaca i romantike. Angelina Jolie i Johnny Depp, vjerojatno najseksipilniji hollywoodski dvojac, udružili su snage u dugoočekivanom trileru Turist. Frank na svom putovanju upoznaje misterioznu i zanosnu Elise te se u zavođenju zapliće u mrežu obmana i laži boreći se na kraju za vlastiti život.

Angelina Jolie i Johnny Depp udružili su snage u trileru Turist

Početak novog školskog polugodišta donosi jednu Vrlo zapetljanu priču. Doslovno. U Disneyevoj obradi omiljene dječje bajke Zlatokose, u hrvatskoj sinkronizaciji, nije princ taj u koga se zaljubljuje lijepa i mlada Zlatokosa, već zgodni i šarmantni odmetnik zvan Flynn. Ovaj neobičan par kreće u avanturu života pokušavajući ispuniti Zlatokosinu najveću želju - otkriti svijet. Na tom putu će svladati mnoge zapreke, ali i pronaći ljubav - ma koliko se dalekom činila.

Novo školsko polugodište donosi Vrlo zapetljanu priču

Pošto je riječ o pretpremijerama, za ovaj vikend nema nagradnih ulaznica. Ipak, slanjem maila s imenom i prezimenom te naslovom Broadway na [email protected] već možete krenuti u lov na dvije ulaznice za idući vikend :)

napisale: T.Radić i A.Padovan