Projektom ublaži krizu

30_12_2010
Projektom ublaži krizu

iDEMO Institut za demokraciju, raspisao je natječaj Međunarodne mreže fondacija Otvoreno društvo za podršku projektima za ublažavanje ekonomske krize. Pravo apliciranja imaju organizacije civilnog društva, poslovna udruženja, tvrtke, državna tijela i tijela lokalne samouprave.

iDEMO Institut za demokraciju, raspisao je natječaj Međunarodne mreže fondacija Otvoreno društvo za podršku projektima za ublažavanje ekonomske krize.

Natječaj je otvoren za projekte koji utječu na smanjenje nezaposlenosti i siromaštva, doprinose samozapošljavanju i razvijanju malog poduzetništva, proširuju pristup obrazovnim programima ili poboljšavaju kvalitetu obrazovanja za djecu i mlade, proširuju ponudu kulturnih sadržaja u području nezavisne kulture te pružaju direktnu pomoć građanima građankama u osvještavanju, zagovaranju i ostvarivanju ljudskih prava. Pravo apliciranja imaju organizacije civilnog društva, poslovna udruženja, tvrtke, državna tijela i tijela lokalne samouprave.

Natječaj je otvoren do 01. rujna 2011. godine, a rokovi za podnošenje projektnih prijedloga su 01. veljače, 01. svibnja i 01. rujna.

www.idemo.hr