Otputujte u digitalni svijet

30_12_2010
Otputujte u digitalni svijet

Na prelasku godina u Broadway kina premijerno dolazi <strong>film</strong> <em>Tron: Nasljedstvo </em>u 2D i 3D izdanju koji se nalazi na trećem mjestu box officea. Pošaljite mail&#160; i možda u prvom vikendu 2011. godine osvojite dvije ulaznice za putovanje u digitalni svijet :)

Na prelasku godina u Broadway kina premijerno dolazi film Tron: Nasljedstvo u 2D i 3D izdanju. Prvi uradak Josepha Kosinskog oduševio je brojne kritičare i gledatelje te se nalazi na trećem mjestu box officea.

Tron: Nasljedstvo - dopustite da vas uvuče u digitalni svijet

Glavni likovi u ovom SF filmu su Sam i Kevin Flynn, zaljubljenici u tehnologiju i virtualni svijet. Sin, svjetski virtualni dizajner kreće u potragu za ocem i završi unutar digitalnog svijeta kojeg je kreirao njegov otac. Otkrije kako je očev uradak prešao na lošu stranu te je rođen jedinstveni saveznik unutar digitalne domene The Grid. Među glumačkom postavom se nalaze izvrsni Jeff Bridges (The Big Lebowski, Crazy Heart), Garrett Hedlund (Death Sentence, Four Brothers) i Olivia Wilde (dr. House, Turistas). Svakako vrijedi pogledati ovaj film, a najviše bi mogao zaintrigirati gejmere i ljubitelje znanstvene fantastike.

Pošaljite mail s imenom i prezimenom te naslovom Broadway na [email protected] i možda u prvom vikendu 2011. godine osvojite dvije ulaznice za putovanje u digitalni svijet :)

Dvije ulaznice za putovanje ima:

Slaven Jurišić

napisala: T. Radić