Na zidovima Okupirana Dalmacija

28_12_2010
Na zidovima Okupirana Dalmacija

Split je u utorak osvanuo sunčan, ali i oblijepljen <strong>provokativnim</strong> plakatima koji neizbježno podsjećaju na naslovnicu Slobodne Dalmacije, no uz naziv - <em>Okupirana Dalmacija</em> i naslove poput <em>Dalmacija slobodna od radnih mjesta</em>, a koji okružuju apokaliptičnu sliku Peristila.

Split je u utorak osvanuo sunčan, ali i oblijepljen provokativnim plakatima koji neizbježno podsjećaju na naslovnicu Slobodne Dalmacije, no uz naziv - Okupirana Dalmacija i naslove poput Dalmacija slobodna od radnih mjesta, a koji okružuju apokaliptičnu sliku Peristila.

Kad se i na mjestu Brodosplita sagrade hoteli i trgovački centri, pretvaranje uspješne i zdrave proizvodne privrede u uslužnu jeftinu radnu snagu bit će završeno - između ostalog upozorava inicijativa Okupirana Dalmacija koja stoji iza ove akcije.

Split je u utorak oblijepljen provokativnim plakatima

Riječ je o inicijativi za širenje direktne demokracije i materijalne jednakosti, a prema pisanjima na njihovoj facebook stranici ovo je tek početak djelovanja s kojim žele skrenuti pozornost na probleme predstavničkog modela demokracije i ekonomije.