Četiri kafića Kauriju

28_12_2010
Četiri kafića Kauriju

I deveti <em>Turnir četiri kafića</em> popunio je Spaladium arenu. Kako se snalaze na malom balunu ponovno su pokazala neka zaboravljena, ali i aktualna <strong>nogometna</strong> imena, a debitantska ekipa Kaurija koju je okupio Senijad Ibričić zasluženo je osvojila turnir. Pogledajte album!

I deveti Turnir četiri kafića popunio je Spaladium arenu. Kako se snalaze na malom balunu ponovno su pokazala neka zaboravljena, ali i aktualna nogometna imena poput Rapaića, Livaje, Jarnija, Balića, Vastića, Vučka, Đolonge, Miladina, Obilinovića, Rakitića, Džeke, Pranjića, Mornara, Runje, Vitaića, Gabrića, Vukušića, Križanca, Barrosa...

Debitantska ekipa Kaurija koju je okupio Senijad Ibričić zasluženo je osvojila turnir. U finale je došla pobjedom nad Vanillom u ne baš bogatoj utakmici koje je završila bez pogodaka pa su o prolasku odlučivali penali. U finalu ih je čekao Equador koji je Stella Maris spriječio u naumu da obrani prošlogodišnji naslov.

Špaci, treneru Equadora, ovacije i pirja (foto: Rene)

Publika je posebnim ovacijama pozdravila Stanka Bubala i Stanka Poklepovića koji je na poklon dobio piriju, a očekivane(?) salve zvižduka pobrali su ex dinamovac Ognjen Vukojević, Hajdukov dezerter Marko Livaja pa čak i Ivan Strinić koji će se u nastavku ligaške sezone očito trebati dobrano potruditi da povrati naklonost publike.

Sav prihod od ulaznica već tradicionalno odlazi u Centar Mir koji brine o djeci i odraslima sa smetnjama u duševnom i tjelesnom razvoju.

Pogledajte album u foto galeriji!