Blagdansko šarenilo vikenda

24_12_2010
Blagdansko šarenilo vikenda

Mnogima je blagdanski vikend počeo još u četvrtak, a ni ponedjeljak im se neće puno razlikovati. U zadnjem tjednu godine gotovo da i nema drugih <strong>događanja</strong> osim glazbenih, a nedjeljna Božića utrka na Marjanu tako bolno provocira savjest... Guštajte u dobrom društvu! :)

Mnogima je blagdanski vikend počeo još u četvrtak, a ni ponedjeljak im se neće puno razlikovati :) U zadnjem tjednu godine gotovo da i nema drugih događanja osim glazbenih, a nedjeljna Božića utrka na Marjanu tako bolno provocira savjest...

Ni Badnjak nije glazbeno osiromašen - Neno Belan i Fiumensi su u O'Hari, Matanovka je u Quasimodu, Christmas Eve Party u Jungli, Jessy band u Plavoj kavi, Prva liga u Vanilli, Neda Ukraden u Mississippiju te Igor Cukrov u Caffe Tennis.

Izaberi svoje boje u blagdanskom šarenilu

Bogatiju ponudu, logično, ima subotnja Božićna večer u kojoj DJ Rea u prizemlju hostela Golly & Bossy već od 20 sati potiče na trošenje kalorija. Prije nego nastavimo nabrajati izvore brzih ritmova, spomenimo još da klapa Godimenti nastupa u klubu INmotion. Letu štuke sletit će u Quasimodo, a usred zime dašak ljeta donose Kopito i Banana summer Christmas party u O’Hari. Na ljeto podsjeća i Aurora koja će ove subote vrata otvoriti zbog Jole. Hemingway će biti u X-mas Điru, a Vanilli nastupa Sandi Cenov. U tišini neće ostati ni Spaladium arena u kojoj je Božićna dance korida čije je after zakazan u Jungli.

Ho-ho, ho-ho, ho-ho... Guštajte u dobrom društvu! :)

napisao: Pile