Gosti: od tovara do pospanog lava

24_12_2010
Gosti: od tovara do pospanog lava

Najkul hostel u gradu, ali i ne samo gradu, ponovno je pobrao <strong>simpatije</strong>. Ovaj put je pravi hit facebooka postala reklamna kampanja u kojoj su gosti pokazali svoje pravo lice – od tovara do pospanog lava. Definitivno ovo nije samo mjesto na kojem će turisti prespavati noć...

Najkul hostel u gradu, ali i ne samo gradu, ponovno je pobrao simpatije. Ovaj put je pravi hit facebooka postala predstavljena reklamna kampanja u kojoj su gosti pokazali svoje pravo lice – od tovara do pospanog lava.

Razuzdani gosti za šankom na prvom katu...

Nakon što je u kolovozu hostel na Morpurgovoj poljani privukao pozornost svojim unutarnjim uređenjem u kojem su se prodajni prostori robne kuće preobrazili u sobe jednostavnog, ali zanimljivog uređenja, ne prestaju se nizati zanimljiva događanja.

...i ekipa u malom amfiteatru u očekivanju nove projekcije

Možda neki nesretnik još ne zna da Golly & Bossy definitivno nije samo mjesto na kojem će turisti prespavati noć, nego da je to i mjesto dobrog i povoljnog zalogaja u restoranu De Belly, ali i mjesto druženja uz književne, glazbene i ine večeri, dane, jutra i popodneva :)

napisao: Pile
foto: facebook.com