Deblagdanska kino atmosfera

22_12_2010
Deblagdanska kino atmosfera

Broadway nas je odlučio iznenaditi sa tri nova filma od kojih se dva definitivno ne uklapaju u blagdansku atmosferu na malim ekranima - animirana komedija, 3D <strong>horor </strong>za neustrašive te, samo za punoljetne, kontroverzni<strong> </strong>horor iz susjedstva. Možda osvojite dvije ulaznice...

Ovog tjedna nas je Broadway odlučio iznenaditi sa tri nova filma od kojih se dva definitivno ne uklapaju u blagdansku atmosferu na malim ekranima - animirana komedija, 3D horor za neustrašive te, samo za punoljetne, kontroverzni horor iz susjedstva.

Nakon MaksimUma, u 3D tehnologiji nam stiže mala kornjača Sammy koji kreće na put oko svijeta kako bi se ponovno spojio s ljubavi svog života - piranama, ljudima i skrivenim prolazima usprkos.

Za najmlađe: Sammy u 3D avanturama

Joe Dante, redatelj poznat po gremlinima, ovog puta nas je iznenadio s hororcem zvan Rupa straha. Kako bi doživljaji bili još upečatljiviji, film je sniman u 3D tehnologiji. Dane, Lucas i Julie će se naći u iskušenju nakon što otkriju rupu bez dna u podrumu njihove kuće. S čudnim sjenama koje vrebaju iza svakog ugla i noćnim morama koje se ostvaruju, dužni su se suočiti sa svojim najvećim strahovima kako bi otkrili i dokrajčili misterij rupe straha.

Za neustrašive: horor Rupa straha

Novi film Srđana Spasojevića, Srpski film, dobio je različite kritike, a u Londonu je izbačen iz festivalskog programa unatoč prijavljenoj cenzuriranoj verziji. Miloš je bivša porno zvijezda i vodi miran obiteljski život sa svojom suprugom Marijom i sinom Petrom. U tranzicijskoj Srbiji gdje pokušava sastaviti kraj s krajem zatekne ga iznenadni poziv bivše partnerice Lejle. Svjesna Miloševih financijskih poteškoća, Lejla ga upoznaje s Vukmirom, sumnjivim i politički moćnim producentom. Naravno, glavna uloga koja bi pripala Milošu bi trebala osigurati financijsku sigurnost do kraja života, ali ne smije znati sadržaj filma koji će se snimati. Tada Vukmir uvlači Miloša u niz nevjerojatnih, okrutnih i nasilnih situacija, odlučan snimiti film kakav nije nikad viđen, koristeći ljude kao topovsko meso. U želji da pobjegne iz filmskog pakla, Miloš mora žrtvovati svoj ponos, moral, razum, a možda i život.

Samo za punoljetne: kontraverzni Srpski film

Pošaljite mail s imenom i prezimenom te naslovom Broadway na [email protected] i možda osvojite dvije ulaznice za ovaj blagdanski vikend :)


U subotu ili nedjelju u kinu su:

Lea Magyar (Sammy na putu oko svijeta)
Maja Plazibat (Rupa straha)
Toni Bartulin (Srpski film)

napisala: T. Radić