Zaposlen(a) od iduće godine!

21_12_2010
Zaposlen(a) od iduće godine!

Do kraja godine je otvoren natječaj za radno mjesto tajnika ili tajnice Zajednice informativnih centara za mlade, a poželjno je da <strong>kandidati</strong> poznaju rad organizacija civilnoga društva i imaju iskustva u pisanju i provođenju projektnih procesa te...

Do kraja godine je otvoren natječaj za radno mjesto tajnika ili tajnice Zajednice informativnih centara za mlade, a poželjno je da kandidati poznaju rad organizacija civilnoga društva i imaju iskustva u pisanju i provođenju projektnih procesa te da uz rad na računalu i aktivno poznaju engleski jezik u govoru i pismu. Osoba koju Skupština izabere na ovo radno mjesto bit će ovlaštena za zastupanje Zajednice i bit će odgovorna za funkcioniranje ureda Zajednice te obavljati administrativne, financijske i pravne zadatke.

Podsjetimo, hrvatski Informativni centri za mlade 2009. godine su se udružili u nacionalni savez kako bi lakše i kvalitetnije informirali mlade, međusobno surađivali, podržavali i koordinirali otvaranje novih informativnih centara za mlade, te se uključivali u međunarodne saveze pa je tako Zajednica informativnih centara za mlade članica Europske agencije za informiranje i savjetovanje mladih - ERYICA.

Motivacijsko pismo i životopis šalju se isključivo putem maila, a detaljne uvjete natječaja pročitajte na hzz.hr.