Kako se ugrijati?

17_12_2010
Kako se ugrijati?

I ovoga vikenda temperature će biti niske, ali to vas ne treba pretjerano brinuti jer je <strong>ponuda</strong> za zabavu na toplome na pretek. Za svakoga ponešto, ne zaboravite u dnevne aktivnosti upisati barem razmišljanje o poklonima za najmilije, ako ne i nabavku istih :)

I ovoga vikenda temperature će biti niske, ali to vas ne treba pretjerano brinuti jer je ponuda za zabavu na toplome na pretek.

U petak na prostoru Peškarije na sajmu knjiga možete uz značajan popust pronaći koji dobar naslov po svom guštu u izdanju naklade V.B.Z. Ako nećete večer provesti pod dekicom uz novo štivo možete odabrati nešto iz glazbene ponude. U Luxoru će bend Lite motive svirati obrade stranih hitova. Fanovi grupe Kompleks K morat će u Junglu na promociju njihovog novog albuma i spota. U Quasimodo dolazi Audio InFunktion – sarajevski glazbenik, DJ, producent, radio voditelj. O'Hara će binu prepustiti provjerenim kreatorima plesnog ritma – Ljetno kino napravit će podlogu za nadolazeće blagdane. Za plesače je Vanilla dobro odredište jer će ih dočekati Apuntamenat party, a na Bačama u Tropic clubu Equador moći će pratiti ritam Milana Terze i grupe Best. U Klubu Floramye bit će upriličeno zatvaranje XONTAKT festivala uz Mondo Kick i Live Art as Ladybird. Pero FH i Djolaja će posjetiteljima Pulsa dočarati kako će izgledati zabava sljedećeg vikenda na istom mjestu. Friški studenti Pomorskog fakulteta imat će svoju večer uz Dražena Zečića u Hemingway baru.

Subotnje popodne možete provesti u toplini Kinoteke Zlatna vrata uz filmove pod naslovom In memoriam Karl Malden. Ako vam je više do priče nego do filma navratite do hostela Golly&Bossy – tamo će ekipa Skribonauta pričati božićne priče, a poslije priča slijedi i tulum. U Klubu Floramye mlade blues snage Prljavog tona imat će priliku pokazati svoju vještinu. U O'Hari organiziraju provjereno uspješnu Rockabilly večer, a groznicu subotnje večeri u Tropicu vodit će DJ Pinja. Jungla će imati gužvu za DJ pultom – izredat će se čak 5 DJ majstora. U Quasimodu večer pribada Hemendexu.

Skribonauti su i u nedjelju u hostelu Golly&Bossy, a uz priču nude i delicije iz lonca poznatih majstora kuhinje Veljka Barbierija, Senka Karuze i Tanje Mravak. Light večer uz topli čaj možete provesti uz Lite motive u kavani Luxor.

Za svakoga ponešto, ne zaboravite u dnevne aktivnosti upisati barem razmišljanje o poklonima za najmilije, ako ne i nabavku istih – u ovo recesijsko predblagdansko doba trebat će dosta vještine da nam osobni proračuni izdrže i zabavu i darove. Sretno!

napisala: Vex