Kino: Šuma sumarum

16_12_2010
Kino: Šuma sumarum

Iako već duže vrijeme na Broadway repertoaru nema hrpe novih filmova kako ste možda naviknuli, nemojte se pokolebati jer vas od ovog tjedna očekuje zanimljivi hrvatski film Šuma sumarum. Pošaljite mail i možda osvojite dvije<strong> ulaznice</strong> za ovaj vikend ;)

Iako već duže vrijeme na Broadway repertoaru nema hrpe novih filmova kako ste možda naviknuli, nemojte se pokolebati jer vas od ovog tjedna očekuje zanimljivi hrvatski film Šuma sumarum.

Čitajući opis filma i gledajući trailer, neki bi mogli dobiti dojam da se radi o kakvom američkom blockbusteru. Članovima hrvatske marketinške agencije je omogućen akcijski vikend koji uključuje rafting na divljim vodama i paintball, a sve u cilju team buildinga.

Od ovog tjedna pogledajte hrvatski film Šuma sumarum

Nakon što dođe do malog incidenta, dvije se grupe zapute na zadatak u šumu. Kako im se dan bliži kraju, svima polako postaje jasno da životi onih koji iz svega ovoga izvuku živu glavu više nikada neće biti isti. Režiju potpisuje Ivan Goran Vitez, a glavne uloge su pripale Nataši Dangubić, Marku Makovičiću i Goranu Navojecu.

Pošaljite mail s imenom i prezimenom te naslovom Broadway na [email protected] i možda osvojite dvije ulaznice za ovaj vikend te se ugrijete u jednoj od kino dvorana ;)


Ulaznice je dobila:

Nina Marasović


napsiala: T. Radić