Zeko bez potočića

15_12_2010
Zeko bez potočića

Najpopularniji Zeko, nakon onoga koji je izgubio potočić, u petak nastupa u Hemingway baru! Duža pauza u splitskim nastupima Dražena <strong>Zečića</strong> sigurno će privući velik broj obožavatelja iako je večer posvećena brucošima Pomorskog fakulteta. Pokušajte dobiti besplatne ulaznice...

Najpopularniji Zeko, nakon onoga koji je izgubio potočić, u petak (17.12.) nastupa u Hemingway baru! Duža pauza u splitskim nastupima Dražena Zečića sigurno će privući velik broj obožavatelja iako je večer posvećena brucošima Pomorskog fakulteta.

Naravno da se očekuje prava fešta kao na gotovo svim koncertima u proteklih dvadesetak godina karijere. Uopće nema sumnje, ponovno će zaključiti da Nitko nema dva života i postaviti vječno pitanje Ima li nade za nas :)

Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 40kn potražite u Hemingway baru, Pomorskom fakultetu, caffe barovima Senna, Magan i Karoca. Cijena na dan koncerta je 60 kuna. Besplatne ulaznice pokušajte dobiti slanjem maila s imenom i prezimenom te naslovom Zeko na [email protected].


Dobitnici po dvije ulaznice:

Branko Tomić
Bernarda Balin
Ljubo Tunjić
Ivana Banović
Ante Sosa