Šest godina rastemo zajedno

12_12_2010
Šest godina rastemo zajedno

Najlakše je manipulirati s najmanje informiranima, a bilo kakvo kvalitetno djelovanje mladih i izgradnja stava promašena je misija bez dovoljno informacija. Upravo zato se već šest godina trudimo podignuti razinu informiranosti mladih. <strong>Rođendanski</strong> tulum opet preskačemo, ali...

Najlakše je manipulirati s najmanje informiranima, a bilo kakvo kvalitetno djelovanje mladih i izgradnja stava promašena je misija bez dovoljno informacija. Upravo zato se već šest godina trudimo podignuti razinu informiranosti mladih.

Sve je počelo 2004. godine pokretanjem portala nighst.com koji je brzo prerastao teme noćnog života i pod domenom split.com.hr postao jedini gradski informativni portal za mlade. Poslužio je kao temelj otvaranju prvog Informativnog centra za mlade u regiji, a pod koalicijom Info zona pokrenuli smo i radio emisiju za mlade u eteru HR Radio Split te televizijsku emisiju Stimulator na TV Jadran.

Vrijeme je za promjene, aktualni izgled portala je od 2006. godine

Od 2007. godine Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva dva puta je pristankom na financiranje potvrdila kvalitetu razvoja portala. U petak, dva dana prije šeste godišnjice pokretanja portala, potpisan je i ugovor o višegodišnjoj suradnji sa Zakladom čime se splitski.portal našao u društvu portala h-alter.org i kulturpunkt.hr te četiri druga neprofitna medijska projekta. Uskoro, dakle, možete očekivati totalni redizajn portala i još više sadržaja.

Rođendanski tulum opet preskačemo, ali valjda je i vama drago što rastemo zajedno ;)