Iznenada Savjet!

10_12_2010
Iznenada Savjet!

Info zona je krenula u organizaciju okupljanja izabranih članova drugog saziva gradskog Savjeta mladih, no u naumu ju je omeo iznenadni poziv članovima za <strong>konstituirajuću </strong>sjednicu! Nadamo se da će među prvim aktivnostima Savjeta biti predstavljanje javnosti i susret s mladima...

S namjerom da čekanje na konstituirajuću sjednicu iskoristi za međusobno upoznavanje članova te njihovo upoznavanje sa Zakonom o savjetima mladih, Info zona je krenula u organizaciju okupljanja izabranih članova drugog saziva gradskog Savjeta mladih. U naumu ju je omeo iznenadni poziv članovima za konstituirajuću sjednicu koja je sazvana za 16. prosinca!

Hoće li se bolje čuti glas mladih u Gradskom vijeću?

Podsjetimo, Gradsko vijeće je prihvatilo izbor jedanaest članova još početkom listopada, no gotovo dva i pol mjeseca se čekalo da predsjednik Komisije za suradnju s mladima Grada Splita, Dane Galić, sazove konstituirajuću sjednicu.

Nadamo se da će među prvim aktivnostima Savjeta biti predstavljanje javnosti i susret s mladima – što su mladi zatražili na tribini održanoj u kolovozu u Info zoni.

Informiraj se na: infozona.hr/savjet