Reci CV na engleskom

06_12_2010
Reci CV na engleskom

Većina nas vjerojatno misli da <strong>životopis</strong>, motivacijsko pismo i intervju zna gotovo savršeno odraditi, no pisanje i pričanje na engleskom totalno je druga priča. Na besplatnoj radionici naučite napisati životopis i motivacijsko pismo te se pripremiti za intervju na engleskom!

Svi su valjda svjesni koliko su životopis, motivacijsko pismo i intervju važni pri apliciranju na bilo koji natječaj, osobito za posao ili studiranje u inozemstvu. Većina nas vjerojatno misli da  ih zna gotovo savršeno odraditi, no pisanje i pričanje na engleskom totalno je druga priča.

Naučite napisati životopis i motivacijsko pismo na engleskom te se pripremiti za intervju! Naučite odabrati prave riječi i ispravne fraze, nemojte da jezik ograničava prezentaciju vaših potencijala. Profesorica engleskog jezika će u subotu 11. prosinca, od 10 do 14 sati, u Info zoni održati besplatnu radionicu. Nužno je, naravno, poznavanje engleskog jezika, a prednost sudjelovanja će imati studenti viših godina fakulteta.

Radit će se u maloj grupi pa je broj mjesta ograničen, a za prijavu je potrebno do petka u podne na [email protected] uz naslov Zivotopis poslati ime i prezime, broj mobitela  te fakultet i godinu studiranja.