Velike stipendije manjih sredina

02_12_2010
Velike stipendije manjih sredina

Najjužnija županija raspisala je natječaj za učenike i studente koji se obrazuju za deficitarna zanimanja. Također, Općina Baška voda dodijelit će stipendije studentima slabijeg materijalnog stanja, a Grad Trilj i studentima i učenicima slabijeg materijalnog stanja...

Dubrovačko-neretvanska županija dodijelit će 2 stipendije učenicima i 5 stipendija studentima koji se obrazuju za deficitarna zanimanja i imaju prebivalište na području najjužnije županije. Učenici će dobivati 600 kuna mjesečno, a studenti 1000 kuna mjesečno. Potrebnu dokumentaciju treba poslati do 10. prosinca 2010. godine.

Učenici i studenti težeg materijalnog stanja s prebivalištem na područja grada Trilja do 06. prosinca mogu ostvariti pravo na potporu u iznosu od nekoliko stotina kuna mjesečno – za školovanje u Sinju 300 kuna, a u Splitu ili šire 100 kuna više, odnosno za studiranje u Splitu 500 kuna, a izvan Splita 600 kuna.

Općina Baška Voda također je mislila na svoje studente slabijeg materijalnog stanja te im je u ovoj godini namijenila šest stipendija u iznosu od 100€ mjesečno, a s rokom prijave na natječaj do 30. prosinca.

Potrebni obrasci i više informacija dostupno je na:
www.stipendije.info