Dva filma u tri dimenzije

02_12_2010
Dva filma u tri dimenzije

U Broadway<strong> kina </strong>su stigla dva velika hita koja će oduševiti sve generacije i to u sve tri dimenzije - dugoočekivani nastavak serijala Kronike iz Narnije te animirani film MaksiUm. Pošaljete mail pa možda besplatno otkrijete kojem liku je to Milan Bandić posudio glas :)

U Broadway kina su stigla dva velika hita koja će oduševiti sve generacije i to u sve tri dimenzije.

Dugoočekivani nastavak serijala Kronike iz Narnije, zvan Plovidba broda Zorogaza, u 3D tehnici nas vraća u magičan svijet u kojem je viteštvo još živo, a životinje govore i pomažu ljudima. Glavni likovi, Edmund i Lucy Pevenise, praćeni svojim rođakom Eustaceom Scrubbom, spletom okolnosti bivaju uvučeni u sliku gdje se ponovno sreću sa svojim prijateljem kraljevićem Kaspijanom te kreću u tajanstvenu, ali vrlo opasnu misiju.

Kronike iz Narnije: Plovidba broda Zorogaza

Od ovog tjedna imate priliku pogledati i najnoviji uspjeh Toma McGratha, animiranu avanturu zvanu MaksimUm! Film prati život najgenijalnijeg i najneuspješnijeg zlikovca na svijetu - MaksimUm nikako ne uspijeva ostvariti svoj zli um jer mu svaki pokušaj upropasti superheroj Metroman. Film je sinkroniziran na hrvatski jezik, a svoj glas posudio je i, vjerovali ili ne, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

MaksimUm -  najgenijalniji i najneuspješniji zlikovac na svijetu

Ako pošaljete mail s imenom i prezimenom te naslovom Broadway na  [email protected] možda povedete još nekog da besplatno otkrijete kojem liku je to Milan Bandić posudio glas – MaksimUmu možda? :)


MaksimUm će s nekim pogledati:

Danijela Bagarić Jurišić

napisale: A.P. i T.R.